detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
19.04.2018 12:37
Розслідувальний проект «Викривач» закрився через проблеми з фінансуванням – колишній головред
Розслідувальний проект «Викривач» закрився через проблеми з фінансуванням – колишній головред
Програма журналістських розслідувань «Викривач», яка публікувалася на YouTube-каналі проекту з листопада 2017 року, припинила вихід через фінансові труднощі. Сайт проекту продано

Про це «Детектору медіа» розказав екс-головред програми Геннадій Матвієнко.

Останній випуск «Викривача» під назвою «Операція стіна» був опублікований у YouTube 14 березня.

«На жаль, проект закрився через проблеми з фінансуванням. Наша команда, яка до середини березня створювала щотижневу програму і наповнювала сайт, наразі не має жодного відношення до "Викривача"», – повідомив він.

За інформацією пана Матвієнка, сайт «Викривача» отримав нового власника і, начебто, у майбутньому портал буде використовуватися як майданчик для розміщення матеріалів з ознаками замовності. Наразі сайт періодично оновлюється. Останні новини датовані 17-м квітня.

Програма журналістських розслідувань «Викривач» з’явилась у листопаді 2017 року і виходила лише на YouTube. За цей період команда проекту зробила 16 випусків. Над проектом працювали десятеро людей – журналісти, оператори, рижисери. За словами пана Матвієнка, більшість з них наразі знаходяться у пошуку роботи.

Нагадаємо, програма «Викривач» потрапила до моніторингу журналістських телерозслідувань «Детектора медіа», детальніше з яким можна ознайомитись тут.

На фото - колектив програми

Фото: надане Геннадієм Матвієнком

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY