detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
18.04.2018 16:17
«Телетріумф» цього року буде знову без телевізійної трансляції
«Телетріумф» цього року буде знову без телевізійної трансляції
Церемонію організовує підрядник організаторів премії – компанія Film.ua Event.

Церемонія нагородження національною телевізійною премією «Телетріумф» у 2018 році відбудеться без телевізійної трансляції чи телевізійної версії. Про це повідомили члени оргкомітету премії на прес-конференції 18 квітня.

Цього року церемонія нагородження відбудеться 25 квітня в приміщенні концерт-холу Stereo Plaza. Захід організовує компанія Film.ua Event.

«Формат буде аналогічний минулорічному. Також не буде цього року телетрансляції. Це закритий захід, на який запрошується преса, на якому будемо в бенкетному форматі нагороджувати переможців», – розповів директор Індустріального телевізійного комітету Ігор Коваль.

Церемонія матиме три пари ведучих: Брати Шумахери, Наталя Гарипова та Леся Нікітюк, Марічка Падалко та Руслан Сенічкін.

О 17:00 розпочнеться «червона доріжка», о 18:00 – урочиста програма. Дрескод – коктейльний.

Нагадаємо, цього року національна телевізійна премія «Телетріумф» розширила кількість номінацій та ліквідувала поділ на національний і регіональний конкурси. Номінантів оцінюють представники шістьох професійних гільдій, на які поділили членів Української телевізійної академії.

Оновлений «Телетріумф» пропонує 80 номінацій: 35 програмних, 39 особистих, 6 регіональних. Прийом заявок розпочався 20 лютого і був продовжений до 14 березня. Також «Телетріумф» переніс оголошення шорт-листа номінантів, яке планувалося на 5 квітня.

Згодом стало відомо, що церемонія нагородження переможців «Телетріумфу» відбудеться 25 квітня в приміщенні концерт-холу Stereo Plaza, а оголошення шорт-листа домінантів відбудеться 18 квітня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY