detector.media
17.04.2018 13:00
Суд у Криму продовжив арешт Рамазанову, підозрюваному в пропаганді екстремізму за допомогою радіо
Суд у Криму продовжив арешт Рамазанову, підозрюваному в пропаганді екстремізму за допомогою радіо
16 квітня підконтрольний Кремлю Сімферопольський районний суд продовжив арешт підозрюваному в екстремістських висловлюваннях на радіо Ісмаїлу Рамазанову до 18 травня

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Під час засідання слідчий Аліса Глухова повідомила, що у справі надійшли результати експертиз, через що правоохоронцям потрібен ще один місяць для підготовки обвинувального висновку і передачі матеріалів до прокуратури. Також вона повідомила, що «підсудний може сховатися або продовжити займатися протиправною діяльністю». При цьому, як видання зазначає, що пані Глухова не змогла назвати підстави для такого твердження.

Як повідомляє «Крим.Реалії», адвокат пана Рамазанова Олексій Ладін заявив, що в перебігу розслідування «спостерігається очевидна тяганина, що може служити підставою для відхилення клопотання слідчого про продовження запобіжного заходу».

Сам кримчанин додав, що не визнає себе винним, готовий законними засобами доводити це і тікати з Криму не збирається.

Нагадаємо, 23 січня в Новому Мирі у Криму російські силовики обшукали будинок кримського татарина Ісмаїла Рамазанова, якого звинуватили в пропаганді екстремізму за допомогою інтернет-радіо.

За словами пана Рамазанова, близько четвертої години ранку в день затримання до нього додому проникли співробітники російських спецслужб і перед обшуком накинули на голову куртку, після чого почали бити. Він стверджує, що йому завдали численних ударів по спині, в область нирок, по голові, у район потилиці, по руках і ногах, також викручували пальці. Адвокат вказує, що в лікарні Сімферополя зафіксували наявність побоїв на тілі його підзахисного, однак і після відвідин клініки Рамазанова били в автомобілі.

Проти кримчанина відкрили кримінальне провадження, пізніше суд заарештував затриманого. 20 лютого 2018 року суд у Криму залишив пана Рамазанова під вартою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY