detector.media
16.04.2018 16:27
Нацрада нагадала мовникам про необхідність 26 квітня внести зміни до програм
Нацрада нагадала мовникам про необхідність 26 квітня внести зміни до програм
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернула увагу мовників на необхідність 26 квітня внести зміни до програм теле- і радіопередач з метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

При плануванні програм і передач на цей день необхідно керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті, зазначається в повідомленні.

26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталися вибухи, внаслідок яких повністю було зруйновано реактор 4 енергоблоку. Техногенна катастрофа забрала життя численних її ліквідаторів, які, особливо в перші дні, навіть не здогадувалися про загрозу радіації. Ціною власного життя і здоров’я вони ліквідували пожежу на станції і далі проводили роботи на аварійному блоці і навколо нього.

Як повідомляв «Детектор медіа», 22 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу ZIK (ТОВ «ТРК “Нові комунікації”») за його цифровою ефірною ліцензією через виявлені ознаки порушення Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY