detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
16.04.2018 15:50
Роман Скрипін став ведучим на ATR
Роман Скрипін став ведучим на ATR
З 12 квітня щочетверга о 21:00 телеведучий Роман Скрипін веде на телеканалі ATR програму «Prime:Скрипін», що є спільним проектом каналу, проекту Skrypin. UA та Ukrainian Media Network

Про це «Детектору медіа» розказала генеральний продюсер каналу Христина Бондаренко.

Вона пояснила, що Роман Скрипін долучився до загальної лінійки праймових ефірів, які виходять на каналі щодня з різними ведучими.

«У нас на каналі є загальні лінійка праймових ефірів кожного дня о 21.00. У понеділок це Айдер Муждабаєв, вівторок – Осман Пашаєв, середу ми ділимо з Юрієм Мацарським (якщо я записую інтерв'ю з топ-спікерами, то виходить запис "Prime:Бондаренко"), четвер – Рома Скрипін, п’ятниця – Аркадій Бабченко. Це авторська лінійка ефірів, тобто кожен ведучий сам підбирає для себе формат цих 55 хвилин. Скажімо, в Бабченко це виглядає як його блог та спілкування з глядачами. Рома веде в своїй манері – тобто це хардток з гостем... Ця лінійка у нас була від початку запуску інформаційного мовлення у жовтні. Рома долучився до нас минулого тижня», – розказала пані Бондаренко.

Нагадаємо, у жовтні канал ATR поповнився новими ведучими. До команди каналу тоді приєдналися Аркадій Бабченко, журналіст «Українського тижня» Денис Казанський, головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик, оглядач радіо «Аристократи» Іван Яковина, журналіст «Українського радіо» Олег Борисов, журналістка Аліме Албієва та Юрій Мацарський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY