detector.media
15.04.2018 11:00
Великобританія готується до кібератаки на Росію у відповідь на можливе втручання - ЗМІ
Великобританія готується до кібератаки на Росію у відповідь на можливе втручання - ЗМІ
Керівники розвідки готуються до російської помсти, яка може полягати у тому, що підтримувані Кремлем хакери оприлюднять незручну інформацію стосовно міністрів, членів парламенту та інших відомих людей.

Великобританія готується до кібератаки на РФ, якщо та спробує втрутитись у роботу британської інфраструктури. Про це повідомляє Sunday Times з посиланням на джерела в органах безпеки, передає Reuters.

«Джерела розповіли, що Британія готова до проведення наступальної кібероперації проти РФ, якщо Москва шкодитиме національній критичній інфраструктурі», - сказано в повідомленні.

У матеріал сказано, що керівники розвідки готуються до російської помсти, яка може полягати у тому, що підтримувані Кремлем хакери оприлюднять незручну інформацію стосовно міністрів, членів парламенту та інших відомих людей.

Національна медична система та мережа ЛЕП вже перебувають «у режимі високої готовності до відбиття кібератак».

«Велика Британія діятиме винятково у межах закону. Неможливо повністю відкинути вірогідність того, що вони знайдуть спосіб, щоб нашкодити нам. Якщо вони агресивно намагатимуться переслідувати нас, ми точно матимемо змогу зробити дещо їм. Однак, на відміну від РФ, ми дотримуємося закону, тож будь-які наші дії будуть пропорційними», - сказав співрозмовник видання.

Як повідомлялося, у Федеральному відомстві з охорони конституції Німеччини вважають, що за нещодавно викритий кібернапад на комп'ютерні мережі уряду ФРН, найімовірніше, відповідальна Росія.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY