detector.media
13.04.2018 14:56
Журналістка Наталя Нагорна видає власну книжку
Журналістка Наталя Нагорна видає власну книжку
Спеціальний кореспондент Телевізійної служби новин (ТСН) каналу «1+1» Наталя Нагорна видає свою першу авторську книгу – «Повернутися з війни»

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

Це перша книга журналістки, у якій вона зібрала свої враження за чотири роки роботи спеціальним кореспондентом на Донбасі, в зоні АТО.

Видання «Повернутися з війни» складається з чотирьох частин, у кожній з яких йде розповідь від імені різних людей. Усі історії проілюстровані тематичними авторськими малюнками пані Нагорної у жанрі наївного мистецтва.

«Жодна книжка не пояснить нам, чому тримати автомат іноді легше, аніж тримати в руках телефон, який не відповідає. Адже солдатам розказують, як воювати, але чомусь не пишуть, як припинити та жити далі потім. Без примар, спогадів та нічних жахіть, прокоментувала журналістка. Ця книжка насправді не про війну. В ній немає героїв, звитяг та подвигів, але є життя, любов та очікування. Війна – лише випадковість для цих людей, лише тло їхніх подій. Книга з’явилась на світ, бо ми не маємо права на відчай».

Видавництвом книжки займатиметься «ДІПА», перший тираж становить 1,5 тис. примірників.

Презентація книги відбудеться 28 квітня в Музеї історії України у Другій Світовій війні.

Нагадаємо, Наталя Нагорна в зоні АТО знімає сюжети про родини бійців, поранених, постраждалих, загиблих. Журналістка є також співавторкою книг «Війна очима ТСН», «Незалежність очима ТСН».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY