detector.media
13.04.2018 12:04
The Ukrainians запустив подкаст про українські медіа
The Ukrainians запустив подкаст про українські медіа
Онлайн-журнал The Ukrainians повідомляє про запуск «МедіаПрактики» – подкасту про українські медіа. Героями проекту є медіаменеджери, медіаактивісти та журналісти

Як повідомляється на сайті The Ukrainians, перші герої «МедіаПрактики» - автор видання Ukraїner Богдан Логвиненко та співзасновник сторітелінгової студії New Cave Media Олексій Фурман. Вони розкажуть про ключові виклики, з якими зіштовхуються незалежні медіа в Україні, та про інструменти й можливості, які допоможуть побудувати ефективну медіа-організацію.

«Впродовж 20 тижнів ми поговоримо про бізнес-моделі успішних медіа-проектів, про особливості створення локальних і нішевих медіа, про можливості VR та відео 360 для ЗМІ, про перспективи друкованих журналів та онлайн-радіо, а також про інструменти, які варто використовувати медійникам, аби створювати якісні та сталі медіа»,повідомляється на сайті The Ukrainians.

Нагадаємо, у лютому інтернет-видання The Ukrainians здійснило перезапуск. Відтоді видання публікує не лише мотиваційні розмови з успішними українцями, а й репортажі, колонки, матеріали в форматі «пояснювальної журналістики», також має з’явитися телепрограма та інший контент. Гроші на це команда зібрала через «Спільнокошт».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY