detector.media
11.04.2018 12:34
YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників
YouTube-канал «Голос країни» перевищив 1 млн підписників
На YouTube-канал популярного в Україні вокального проекту «Голос країни» підписалося понад 1 млн людей, а сумарна кількість переглядів його відео перевищила 950 млн разів.

«Голос країни» – один з найпопулярніших серед 45 YouTube-каналів 1+1 медіа. Профіль проекту на відеохостингу було створено у 2011 році. Сьогодні він містить випуски 8 сезонів шоу, ексклюзивні інтерв’ю та бекстейджі, а також включає відео з шоу «Голос.Діти». Найбільшим попитом в інтернеті «Голос країни» користується у молодих людей у віці від 18 до 24 років, а рекордну кількість переглядів за всю історію каналу отримало відео виступу учасниць 6 сезону проекту Варвари Кошевої, Єви Аш, талі Купер з піснею «Маленькая девочка», яке отримало понад 25 млн переглядів.

«Зростання кількості підписників каналу свідчить про велику залученість глядачів у наш проект і його популярність не тільки у лінійному мовленні, а й серед інтернет-аудиторії. 1 млн фоловерів – це хороший показник для українського сегмента YouTube. Ми бачимо позитивні результати своєї роботи, тому плануємо надалі розвивати канал «Голосу країни» та наповнювати його цікавим контентом», – відзначає директор діджитал-напрямку 1+1 медіа Анна Ткаченко.

Голос країни  на 1+1 – це адаптація голландського формату "The Voice" каналу RTL. Сьогодні шоу з неймовірним успіхом ретранслюється майже у півсотні країнах світу.  Проект 1+1 Голос країни охоплює чотири етапи: Сліпі прослуховування, Вокальні Бої, Нокаути, Прямі ефіри. З кожним учасником шоу працює зірковий тренер, який дає цінні музичні поради та надихає виконавця зі своєї команди. Хто з учасників стане переможцем, визначають глядачі шляхом SMS і телефонного голосування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY