detector.media
04.04.2018 16:26
На каналі «Україна» створено Департамент розважальних програм і призначено музичного продюсера
На каналі «Україна» створено Департамент розважальних програм і призначено музичного продюсера
Новостворений на телеканалі «Україна» Департамент розважальних програм очолив Анатолій Сябро, Геннадія Вітера призначено на посаду музичного продюсера.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Завданням нового департаменту є реалізація на каналі стратегії розвитку розважального напряму, розробка і виробництво розважального контенту різних жанрів і форматів, йдеться в повідомленні.

«Канал «Україна» виробляє все більше власного розважального контенту. І сьогодні в нас назріла необхідність систематизувати цю роботу і виділити її в окремий напрям. Новий департамент розроблятиме проекти насамперед для праймових слотів у вихідні та святкові дні. Анатолій Сябро і Геннадій Вітер - професіонали з великим досвідом, і ми впевнені, що їх прихід на канал дозволить нам створювати яскравий, незабутній, популярний у нашого глядача продукт, в тому числі за активної участі зірок українського шоу-бізнесу», - прокоментувала керівник каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Анатолій Сябро - досвідчений телевізійний менеджер, працює в індустрії понад 20 років. Обіймав посади режисера і продюсера різних телевізійних проектів, головного виконавчого продюсера каналу. На новій посаді Анатолій Сябро відповідатиме за творчі і виробничі процеси, пов'язані з розробкою оригінальних розважальних програм, форматів, шоу, взаємодію з внутрішніми і зовнішніми продакшенами.

Геннадій Вітер – відомий український продюсер. На позиції музичного продюсера телеканалу «Україна» відповідатиме за розробку і підбір музичного наповнення програм, збір ідей і сценаріїв для проектів, роботу з українськими і закордонними виконавцями, лейблами, продакшенами.

«Розвиток лінійки музичних проектів – це непростий виклик, але я готовий до нових цікавих завдань», – зазначив Геннадій Вітер.

Як повідомляв «Детектор медіа», «Медіа Група Україна» створює Департамент продажів телевізійного контенту, який очолить Ірина Черняк. Завданням Департаменту продажів телевізійного контенту є реалізація стратегії розвитку продажів ТБ-контенту, виробленого продакшен-компаніями Медіа Групи, а також в партнерстві з іншими виробниками.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY