detector.media
01.04.2018 12:42
UATV з'явиться на супутнику AsiaSat 5, який покриває Азію та Австралію
UATV з'явиться на супутнику AsiaSat 5, який покриває Азію та Австралію
З 31 березня телеканал іномовлення України UATV транслюватиметься з супутників: Hot Bird 13 C (Європа), Galaxy 19 (Північна Америка) та AsiaSat 5 (Азія та Австралія).

Телеканал іномовлення України UATV розпочав ретрансляцію із супутника AsiaSat 5, який своїм променем покриває Азію та Австралію. Про це повідомляє сайт телеканалу. Супутниковий оператор – компанія МХ1 (Ізраїль).

«AsiaSat 5 замінить супутник Azerspace 1/Africasat 1a, з якого UATV транслювався на територію Центральної Азії. З переходом на новий супутник зникли технічні перепони для доставки нашого телевізійного сигналу до головних станцій кабельних операторів, фактично, половини земної кулі: від Аравійського півострова до Японії та Індокитаю, від Центральної Азії та Сибіру до Австралії та Нової Зеландії», - заявив Микола Шкарабан, начальник відділу розвитку мереж ДП «МПІУ».

Технічні параметри сигналу:

AsiaSat 5: 100,5º E (сх. д) частота: 3960 MHz

поляризація: горизонтальна

символьна швидкість: 30 Msym/sec

корекція помилок (FEC): 5/6

стандарт: DVB-S2 , Mpeg-4

модуляція: 8 PSK

Нагадуємо, з 31 березня телеканал іномовлення України UATV транслюватиметься з супутників: Hot Bird 13 C (Європа), Galaxy 19 (Північна Америка) та AsiaSat 5 (Азія та Австралія).

Раніше повідомлялося, що UATV розпочав мовлення на окуповані території Криму та Донбасу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY