detector.media
30.03.2018 12:14
У квітні СТБ запускає новий проект «Експерименти»
У квітні СТБ запускає новий проект «Експерименти»
10 квітня в ефірі телеканалу СТБ відбудеться прем’єра соціально-психологічного проекту «Експерименти». Ведучий нової програми – генетик Олександр Коляда

Про це йдеться на сайті телеканалу.

СТБ повідомляє, що проект «Експеримент» – це власна розробка телеканалу. Над створенням проекту працює Творче об’єднання Оксани Болкун («Х-фактор», «Україна має талант. Діти»).

Протягом восьми тижнів канал показуватиме соціальні та психологічні експерименти: у транспорті, на вулицях міста, церкві, СІЗО та інших. Канал зазначає, що учасниками експерименту стають випадкові перехожі.

«Ми провели більш ніж 100 експериментів, і ти точно потрапив до одного з них – у маршрутці, в магазині на касі, в таксі з «дивним» водієм або просто відповівши на телефонний дзвінок. А якщо ні – ти пройдеш їх разом з нами, дивлячись ефір. "ЕксперименТИ" – велика телевізійна гра, у якій ми нікого не засуджуємо, але завдяки якій ти побачиш, як чинять реальні люди у реальних ситуаціях, хто тебе оточує. І, що найголовніше, дізнаєшся, хто ТИ», –  розказала пані Болкун.

Олександр Коляда має 15-річний вчений стаж. Ведучим проекту на ТБ став вперше.

«Проект "ЕксперименТИ" унікальний тим, що він про людей, які живуть поруч із нами. У нас немає сюжетних ліній – ми просто розбираємо явища та ситуації, які відбуваються щодня. Я дуже люблю, коли знання приносять користь і допомагають подивитися по-іншому на себе та оточуючих, тому ми разом з глядачем зазирнемо вглиб людської душі. Все буде динамічно та насичено. І я хочу, щоб людина після кожного випуску сідала та думала, що світ не тільки такий, яким вона його звикла уявляти. "ЕксперименТИ" – це можливість подивитися на всіх нас зі сторони», розказав про проект пан Коляда.

Прем’єра проекту «Експерименти» виходитиме на телеканалі СТБ з 10 квітня щовівторка о 20:00.

Нагадаємо, 26 березня у програмі «Вікна-новини» на СТБ стартував п'ятисерійний спецпроект «Свобода» кореспондента Дар'ї Давидової. В основі циклу сюжетів – історії учасників -наймасштабнішого обміну полоненими за всю історію АТО.

На фото - Олександр Коляда

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY