detector.media
29.03.2018 16:06
Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради
Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради
29 березня у Миколаєві правоохоронці не пускали журналістів у залу засідань обласної ради, де мало розглядатися питання про відсторонення голови ОДА Олексія Савченка

Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на журналіста миколаївського видання «Шиповник» Івана Казора.

За його словами, разом з ним також не пропускали журналістку видання «НікВесті» Юлію Акімову.

«Активістів по одному стали пропускати в двері. Після того, як пройшло людей 10, двері закрив Максим Ахрамєєв (т.в.о. заступника начальника ГУНП в Миколаївській області – ред.). Я підійшов з Юлею і ми спробували пройти, але нам перегородили шлях. Ми поставили запитання чому… Нам сказали почекайте, питання вирішується. Я сказав, що він перешкоджає нашій журналістській діяльності та повторно пред’явив пропуск. Він відмовився пускати. По рації зв’язався з керівництвом і запитав, що робити з журналістами? А після не розмовляв з нами і зовсім. Це тривало декілька хвилин. Після він відкрив двері і пустив нас», – розповів пан Казора.

Як повідомляє «НікВесті», 29 березня у Миколаєві під будівлею обласної ради, де проходила сесія, відбулася акція протесту мітингувальників з вимогою відставки голови Миколаївської облдержадміністрації (ОДА) Олексія Савченка.

Нагадаємо, 17 березня депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Апанасенко вимагав, щоб журналістка інтернет-видання «Новин-N» Марія Дорохіна залишила засідання робочої групи, де обговорювалось питання безпритульних тварин.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY