detector.media
21.03.2018 21:22
У прес-службі Адміністрації Президента назвали заяву ZIK маячнею
У прес-службі Адміністрації Президента назвали заяву ZIK маячнею
У прес-службі Адміністрації Президента України спростували заяву телеканалу ZIK про те, що Адміністрація Президента нібито стоїть за організацією майбутнього захоплення київського офісу телеканалу в Жовтневому палаці.

«Ця інформація не просто не відповідає дійсності, а належить до таких, які характеризуються одним словом – маячня. Сподіваємося, що журналістські стандарти спонукають авторів заяви спростувати її», – так у прес-службі Адміністрації Президента України прокоментували заяву каналу ZIK у відповідь на запит «Детектора медіа».

Нагадаємо, 21 березня 2018 телеканал ZIK заявив, що на нього готується атака і Нацгвардія з 1 березня розірвала договір охорони офісу каналу в Жовтневому палаці. «Силове захоплення Жовтневого палацу, де дислокується телеканал, може статися будь-якої миті. За інформацією з надійних джерел, за організацією захоплення стоїть Адміністрація Президента, однак здійснюватися атака на телеканал буде руками підконтрольних їй радикальних організацій», – йшлося в заяві.

Речник МВС Артем Шевченко пояснив «Детектору медіа», що Нацгвардія за дорученням міністра внутрішніх справ з 1 січня припинила охороняти будь-які об’єкти, крім тих, що визначені законом про Нацгвардію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY