detector.media
21.03.2018 13:01
Razom communications повідомляє про нове призначення
Razom communications повідомляє про нове призначення
На позицію Business Efficiency Lead україно-британської комунікаційної компанії razom communications призначено Світлану Степанюк.

Про це повідомила прес-служба razom communications.  

У медіа-баїнгу Світлана працює понад 14 років, спеціалізується на стратегічному бізнес-консалтингу й супроводі компаній у впровадженні змін. До команди трансформації razom communications приєдналася у грудні 2017 року, йдеться в повідомленні.

Завданням Світлани є зробити модель роботи підрозділу трейдингу (баїнгу) в холдингу прозорою та зрозумілою для клієнтів, впровадити мережеві технології закупівель, вибудувати партнерські відносини й підвищити якість закупівель для клієнтів.

«Складність системи ціноутворення в деяких медіа, непрозорість процесів закупівлі для клієнтів – основні проблеми на ринку. razom communications як україно-британська група повністю розділяє європейський підхід до прозорості закупівель», – коментує CEO razom communications Дарія Кабанова.

Довідка

razom communications - україно-британська комунікаційна компанія, яка поєднує креативні агенції THINKMcCANN і FCB Kyiv, комунікаційні медіа-агенції Initiative, UM (Universal McCann) і Havas Media Ukraine.

Стратегічні міжнародні партнери razom communications – Interpublic Group (IPG) і Havas Worldwide.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY