detector.media
20.03.2018 18:00
У Румунії розслідують смерть журналіста, який закликав до масштабних антикорупційних протестів
У Румунії розслідують смерть журналіста, який закликав до масштабних антикорупційних протестів
Поліція попередньо заявила, що Георге помер від інфаркту, проте остаточна причина смерті буде встановлена ​​за результатами токсикологічної експертизи.

У Румунії знайшли мертвим 56-річного журналіста Андрія Георге, відомого закликами до масштабних антікоррупційних протестів в минулому році. Про це повідомляє «Новое время» з посиланням на AP.

Його тіло знайшли в понеділок, 19 березня, ввечері у ванній кімнаті в його будинку в передмісті Бухареста. Поліція попередньо заявила, що Георге помер від інфаркту, проте остаточна причина смерті буде встановлена ​​за результатами токсикологічної експертизи.

Георге зробив свою кар'єру журналістом на радіо і телебаченні.

Зазначається, що він був відомий своїми їдкими і критичними зауваженнями про поточні події, політиків і суспільство в цілому. У минулому році міністр внутрішніх справ Кармен Ден звинуватив Георге і інших журналістів у провокації масштабних антикорупційних протестів, які прокотилися по країні в минулому році.

Раніше повідомлялося, що 12 березня помер український журналіст, ведучий телеканалу «UA:Перший» Олесь Терещенко, який останній час боровся з онкологічним захворюванням. Тележурналісту було 43 роки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY