detector.media
23.03.2018 17:21
27 березня — презентація соціологічного дослідження «Довіра до ЗМІ, вплив російської пропаганди, медіаграмотність в Україні»
27 березня — презентація соціологічного дослідження «Довіра до ЗМІ, вплив російської пропаганди, медіаграмотність в Україні»
27 березня 2018 року ГО «Детектор медіа» та КМІС презентують результати соціологічного дослідження, в рамках якого громадяни України висловили своє ставлення до українських та російських ЗМІ, соцмереж, до заборони російського контенту, ефективності боротьби з російською пропагандою, а також продемострували, наскільки вони здатні критично сприймати інформацію, готові підвищувати власну медіаграмотність тощо.

Час: 12:00

Місце: ІА «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького 8/16).

Дослідження провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення ГО «Детектор медіа» з 2 по 26 лютого 2018 року. Польовий етап тривав із 9 по 21 лютого 2018 року. У результаті польового етапу було зібрано 2043 анкети.

Опитування проводилося у 110 населених пунктах (PSU) у всіх областях України, крім Автономної республіки Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися тільки на підконтрольних Україні територіях.

У презентації візьмуть участь:

Володимир Паніотто, директор КМІСу,

Антон Грушецький, заступник директора КМІСу,

Наталія Лигачова, голова ГО «Детектор медіа»,

Галина Петренко, директорка ГО «Детектор медіа».

У грудні 2016 року ГО «Детектор медіа» разом із КМІСом проводили дослідження «Як російська пропаганда впливає на суспільну думку в Україні». У травні 2015 року — дослідження «Ставлення населення до ЗМІ, пропаганди та медіареформ у період конфлікту».

Бажана попередня акредитація у Юлі Зелінської, 098 446 61 95, zelin.tk@gmail.com.

Дослідження було здійснене за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та The National Endowment for Democracy.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY