detector.media
19.03.2018 17:45
На телеканалі «2+2» стартує скриптед-реаліті «102. Поліція»
На телеканалі «2+2» стартує скриптед-реаліті «102. Поліція»
В проекті беруть участь 12 екіпажів Управління патрульної поліції Києва.

У понеділок, 2 квітня, о 19:20 на телеканалі «2+2» стартує проект «102. Поліція» про особливості роботи служб екстреного реагування. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані розповсюджені правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо.

Повідомляється, що на виклик прибувають справжні екіпажі, а їхні дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією та в яких умовах доведеться працювати. В проекті беруть участь 12 екіпажів Управління патрульної поліції Києва.

Кожен випуск програми складається з чотирьох різних ситуацій. Після кожного виклику і відпрацювання патрульні коментують власні дії – у яких випадках вони мають право проводити обшук, застосовувати зброю, затримувати підозрюваних, а також надають пояснення щодо вчинків правопорушників та постраждалих.

Проект «102. Поліція» - це українська адаптація німецького формату «102.Police», який був відзнятий в багатьох країнах Європи, зокрема у Німеччині, Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії тощо.

Скриптед-реаліті на замовлення телеканалу «2+2» знімає німецька продакшн компанія Constantin Entertainment GmbH. Продюсери: Максим Кривицький, Сергій Карпенко, Кристоф фон Ізендорф, Себастьян Войне, Ольга Земкова.

Нагадаємо, у 2017 році на телеканалі «2+2» відбулася прем’єра детективного скриптед-реаліті «Зловмисники».

В лютому 2018 року на «2+2» стартував пригодницький серіал «Стоматолог».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY