detector.media
19.03.2018 12:45
На каналі «Україна» назвали дату прем’єри мейковер-шоу «Місія:краса» та розповіли про його перших учасників
На каналі «Україна» назвали дату прем’єри мейковер-шоу «Місія:краса» та розповіли про його перших учасників
Прем’єра першого на українському телебаченні парного мейковер-шоу «Місія:краса» відбудеться в ефірі телеканалу «Україна» 3 квітня о 10:30.

Про це повідомила прес-служба каналу «Україна».

Команда агентів краси на чолі з ведучими Анастасією Касіловою та Ільясом Сахтарою розпочнуть перевтілення першої пари, чиї стосунки під впливом часу та побутових проблем втратили пристрасть і романтику, де один із партнерів хоче змінити себе, свою другу половинку та життя на краще.

Водночас шоу зруйнує стереотип, згідно з яким догляд за своєю зовнішністю – «сором для справжнього мужика», йдеться в повідомленні.

У шоу також візьмуть участь:

дівчина без волосся, яка в дитинстві викупалась у Прип’яті, після чого почала втрачати волосся. Ситуацію спробували виправити експериментальними ліками, які, на жаль, лише погіршили стан – дівчина повністю облисіла. Через це вона дуже комплексувала, особливо коли дізналась, що її соромляться власні діти;

дівчина-альбінос, яка пишається своєю особливістю, але не знає, як правильно її підкреслити, та найголовніше – прагне, аби її закритий, діловий чоловік «зняв краватку» хоча б вдома;

чоловік, що перебував у депресії через те, що помінявся ролями з власною дружиною: він сидів у декреті та був зайнятий лише дітьми, а вона – заробляла, однак настав час повернути все на свої місця;

літня подружня пара, яким син зробив сюрприз. Подружжю запропонували закарбувати своє кохання в абсолютно екстремальний спосіб;

мусульманське подружжя, в якому чоловік дуже турбувався, аби команда дотрималася всіх канонів віри, повністю змінюючи стиль його дружини.

Як повідомляв «Детектор медіа», до весняного сезону телеканал «Україна» підготував прем’єру мейковер-шоу за власним форматом під назвою «Місія:краса». 

На відміну від інших мейковерів, «Місія:краса» не вдається до пластичної хірургії та не виснажує героїв дієтами, «оскільки команда проекту переконана: все, що потрібно для краси та щастя, вже є всередині нас».

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY