detector.media
19.03.2018 09:15
На СТБ проводиться службове розслідування через карту України без Криму в програмі «Холостяк»
На СТБ проводиться службове розслідування через карту України без Криму в програмі «Холостяк»
16 березня телеканал СТБ в ефірі програми «Холостяк» показав карту України, на якій була відсутня територія Криму. Канал назвав цей індидент «неприємною технічною помилкою», вибачився перед глядачами та повідомив, що проводить службове розслідування

Вибачення розміщено на сторінці телеканалу в соцмережі Facebook 18 березня.

«Телеканал СТБ приносить свої вибачення за неприпустиму помилку, яка сталася у програмі Холостяк (The Bachelor Ua) від 16.03.2018 – некоректне графічне зображення карти України. Звертаємо увагу наших глядачів, що дане зображення є неприємною для нас технічною помилкою та ні в якому разі не є офіційною позицією каналу СТБ щодо державних кордонів України, бо Крим – це Україна!» – йдеться на сторінці каналу.

На каналі повідомляють, що «оперативно виправили помилку в усіх відео на офіційних сторінках каналу СТБ».

«Телеканал в жодному разі не знімає з себе відподвідальності за цю ситуацію. Ще раз приносимо вибачення перед усіма глядачами», – повідомляє СТБ.

У коментарях під дописом телеканал повідомив, що проводить службове розслідування.

Нагадаємо, 16 березня у вечірньому випуску новин на суспільному телеканалі «UA: Перший» у прямому ефірі в сюжеті про очікуване погіршування погоди показали карту України без Криму. Команда Суспільного пояснила, що це технічна помилка в прямому ефірі і попросила вибачення за це.

Фото: Facebook-сторінка СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY