detector.media
17.03.2018 16:08
На Сумщині СБУ припинила ретрансляцію заборонених російських телеканалів
На Сумщині СБУ припинила ретрансляцію заборонених російських телеканалів
Оперативники спецслужби встановили, що місцевий мешканець нелегально надавав послуги на підключення та ретрансляцію телеканалів країни-агресора.

Співробітники Служби безпеки України припинили ретрансляцію у прикордонному районі Сумської області заборонених в Україні російських телевізійних каналів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що місцевий мешканець нелегально надавав послуги на підключення та ретрансляцію телеканалів країни-агресора. «Студію» підозрюваний обладнав у спеціально орендованому офісі.

Отриманий через супутникові антени заборонений російський контент чоловік, заявляють у СБУ, «ретранслював» кінцевим споживачам. Під час обшуків за місцем його роботи та проживання правоохоронці вилучили обладнання, за допомогою якого ймовірно здійснювалася передача забороненого контенту.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Повідомляється, що операція з припинення протиправних дій проводилась у взаємодії з представниками Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, раніше СБУ припинила діяльність компанії, що встановлювала ПО на телевізори для перегляду російських каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY