detector.media
17.03.2018 14:00
СБУ вислала до РФ журналістку каналу «Россия-24», яка готувала провокаційні матеріали
СБУ вислала до РФ журналістку каналу «Россия-24», яка готувала провокаційні матеріали
На початку березня росіянка підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які у викривленому вигляді подавали ситуацію в нашій державі, дезінформували світову спільноту та наносили шкоду міжнародному іміджу України.

Співробітники Служби безпеки України заблокували деструктивну діяльність працівника телевізійного каналу «Россия-24» Наталії Гончаровой, яка здійснювала підготовку антиукраїнських відеосюжетів в інтересах країни-агресора. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що на початку березня росіянка підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які у викривленому вигляді подавали ситуацію в нашій державі, дезінформували світову спільноту та наносили шкоду міжнародному іміджу України (приклад одного з матеріалів).

За інформацією спецслужби, вона планувала проведення інформаційної провокації шляхом тенденційного висвітлення виборів президента РФ на території нашої держави.

З метою попередження протиправних дій іноземки, що суперечать інтересам національної безпеки України Гончарову було примусово повернуто на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що Росія знімає на Донбасі серію фейкових антиукраїнських сюжетів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY