detector.media
17.03.2018 11:20
У Рівному родичам керівника ГО «Антикорупційний моніторинг» розбили вікно в квартирі
У Рівному родичам керівника ГО «Антикорупційний моніторинг» розбили вікно в квартирі
Місяць тому невідомі влаштували підпал у під'їзді, де знаходиться це ж помешкання. За цією адресою зареєстрована громадська організація.

Невідомі розбили вікно в квартирі родичів рівненського журналіста, керівника ГО «Антикорупційний моніторинг» Юрія Дюга. Про це повідомляє видання «Четверта влада».

Місяць тому невідомі влаштували підпал у під'їзді, де знаходиться це ж помешкання. За цією адресою зареєстрована громадська організація. Журналіст припускає, що це чергове залякування.

«Щойно в квартирі моїх родичів, яку місяць тому намагались підпалити, розбили каменем вікно. Це реально переходить всі межі... Натяк на те, щоб забезпечити безпеку, треба виїжджати з міста? Викликали поліцію, але результатів розслідування попереднього злочину немає... Підозрюваних не знайшли, тільки замість того по 10-му колу опитали всіх свідків»,  — пише на своїй сторінці у Facebook Юрій Дюг.

Близько 13-ї години дня хтось жбурнув у вікно квартири на першому поверсі камінь величиною з два кулаки. 

Раніше, 18 лютого, невідомий влаштував підпал у квартирі родичів Юрія Дюга. Під двері кинули пляшку із запальною сумішшю на 5 літрів. Пожежу загасили вчасно, втім вогонь пошкодив двері та під'їзд. Журналіст пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю.

Як повідомляв «Детектор медіа», увечері 22 лютого в місті Рівне невідомий чоловік підпалив редакцію інформаційно-аналітичного порталу «Четверта влада», журналісти якого займаються розслідуваннями. У поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу). 

Національна поліція Рівненської області розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Головний редактор інформаційно-аналітичного видання «Четверта влада» Володимир Торбіч повідомив «Детектору медіа», що підпал приміщення редакції пов’язаний виключно з професійною журналістською діяльністю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY