detector.media
16.03.2018 17:32
Канал «Україна» покаже прем'єри серіалів «Потрібен чоловік» і «Скарбниця життя»
Канал «Україна» покаже прем'єри серіалів «Потрібен чоловік» і «Скарбниця життя»
Прем'єри заплановані на суботу, 17 березня, і понеділок, 19 березня.

Прем'єра чотирисерійної стрічки «Потрібен чоловік» відбудеться у суботу, 17 березня, о 15:50. Виробництвом серіалу займався продакшен IVORY films, який також знімає для каналу «Україна» соціальне ток-шоу «Говорить Україна».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».   

За словами виконавця головної чоловічої ролі Іллі Носкова, його персонаж – дуже цілеспрямована людина, орієнтована на позитив.

«Це успішний бізнесмен, у якого сім'я, кохана дівчина. На початку фільму у нього все в порядку, але в один прекрасний момент життя ламається. Мій персонаж – звичайна людина, зі своїми вчинками. Люди різні, для когось життєві вчинки, які вони здійснюють, здаються прийнятними, а для когось – ні. Тут, як то кажуть, на колір і смак – товариш не всяк. Кожен живе за своєю правдою», – охарактеризував свого героя Ілля Носков.

У картині також зіграли Алла Мартинюк, Світлана Антонова, Володимир Ящук, Мирослава Філіпович, Руслан Коваль, Неоніла Білецька, Сергій Коршиков, Ірина Калашникова та інші актори.

А у понеділок, 19 березня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра восьмисерійної стрічки «Скарбниця життя» виробництва «Української продакшн студії» на замовлення каналу.

Події фільму розгортаються на початку 90-х. Складний час багато що змінює в родині Савчуків. Молодший син Степана та Марії, 20-річний Сашко, влаштовується на роботу в кооператив, причетний до низки квартирних крадіжок. Справу цю розслідує брат Сашка, Павло. Стосунки між братами – гірше не може бути. І справа не в злочинній діяльності кооперативу – Сашко до того, що відбувається, не причетний. А в тому, що заводська медсестра Оксана, в яку Сашко давно й безнадійно закоханий, погоджується вийти заміж за Павла.

За словами режисера-постановника картини Олександра Ітигілова, знімальна група з великим інтересом відтворювала атмосферу 90-х.

«Усе відзняли в Києві та Київській області: звичайні локації, які в наші дні виглядають сучасно, наша художня група легким помахом руки перетворила на 90-і», - розповідає пан Ітигілов.

У серіалі знялися Ксенія Ніколаєва, Антон Соколов, Андрій Ісаєнко, Павло Баршак, Михайло Жонін, Олена Шилова, Дмитро Гаврилов, Ольга Матешко, Віра Шпак й інші актори.

Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Зйомки проходили восени 2017 року.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY