detector.media
Детектор медіа
>
15.03.2018 17:10
Прокурор Матиос назвал журналистов программы «Наші гроші» «младенцами», а их работу – «фекалиями»
Прокурор Матиос назвал журналистов программы «Наші гроші» «младенцами», а их работу – «фекалиями»
Пост главного военного прокурора Украины был публичным ответом на запрос журналистов программы о предоставлении публичной информации

Сегодняшние заявление главы ГПУ Юрия Луценко об имеющихся доказательствах причастности депутата Надежды Савченко к готовящемуся теракту в здании Верховной Рады вызвало  резонанс. И на его фоне незаслуженно незамеченным осталось заявление другого прокурора, военного, Анатолия Матиоса, который самым неожиданным способом ответить на официальный запрос журналиста программы «Наші гроші» Данила Мокрика. Мокрик просил ГПУ предоставить информацию о том, кто и на каких условиях производил видеоматериал ГПУ о схемах обогащения экс-министра доходов и сборов Александра Клименко.

Запрос был отправлен 8 марта, и неделю спустя Матиос написал публичный ответ – осокрбительный пост, в котором дваджы употребил слово «дерьмо», четырежды - его синонимы, еще восемь раз – «младенцы», описывая работу журналистов и их самих. 

«Про жовтаві продукти життєдіяльності (лайно) немовлят клименкомамки.

Люблю робінгудів слова і пера. Тобто журналістів. Вони, як і всі живі люди, інколи категоричні і гострі на слово та язик) 
Ще більше шаную громадських активістів ( окрім політичних бліх штибу окремих євро доларових оптимістів). 
До поодинокої критики представників четвертої влади ставлюся з розумінням та деякою симпатією. Загартовує, так би мовити.
Наших, Українських, хай і не завжди з журналістською освітою, Журналістів знаю майже всіх. 
Але от із "зашкваром" прямого "джинсового" служіння підозрюваному Клименку під хробачком "правдолюбства" стикнувся вперше.

Розсудіть самі (фото нижче) - до ГПУ надійшов запит від "стажера-правдорубця" Бігус і Ко з питанням:
- хто створював відео про схеми Клименка і чий голос озвучував відео?

Я аж розсміявся. Круто))

Хоча Маскування під виглядом суспільного, з ерефії проплаченого на вкрадені у народу України гроші, "непідробного та незаангажованого" інтересу до витрат ГПУ- так собі. 
Ріденьке-ріденьке, як жовтавий продукт життєдіяльності немовлят ( лайно, кал, фекалії,екскременти-сукупність відходів життєдіяльності і не перетравлюваних залишків їжі тварини і людини, що виділяються у зовнішнє середовище з дистального закінчення кишечника в процесі акту дефекаціі).

Цю чудесну, напів істориків, напів географів, напів невігласів компашку Бігуса і Ко чомусь не цікавить ані на яку суму бюджет Украіни продирявився завдяки "генію" Клименко, ані як "нажив" своі статки наш утікач.

Цих Немовлят клавіатури, після гарного підгодовування, цікавить і гризе лише одне:
- скільки і кому ГПУ заплатило за створення відео?

Залишу поза увагою майже річне за часом, непідробне неЗанепокоєння Бігус і Ко гіркою (нашими стараннями) долею екзильного втікача-підозрюваного Клименко.

Навпаки!
Ці стажувальні піонєри "журналістики" спочатку збирали інфо на слідчих у справі Клименко. 
Далі, під личинкою випробувального стажування, одне емоційне хіппі-немовля з Бігус і Ко, на власний хлопський (і далекий від закону розум) здійснило незаконне стеженнями за членами родин слідчих.

Але інше- то вже вершина нахабства!!

О, Боги! Ці немовлята, після ситого смоктання клименківсько-материнського молочка, підозрюю забагли переманити з ГПУ до себе тих, хто знімав відео про підозрюваного Клименка!!!

Для Бігуса і компанії, перед черговим виверження цими немовлятами жовтавих продуктів власної життєдіяності, а також для іх екзильноі клименкомамки повідомляю: 
- відео про механізми грабунку держави вашою клименкомамкою були створені грамотними прокурорами з ГПУ, які товаришують з комп'ютерними програмами, що не заборонено законом;
- жодних витрат ( окрім понаднормового робочого часу) бюджет держави та ГПУ не зазнав;
- відео про грабунок держави 
поставленим командирським голосом озвучив співробітник військовоі прокуратури (колись відвідував акторські курси) з мотивів патріотизму та невідворотності покарання вашої клименкомамки.

Для довідки немовлятам: 
Ми, військові прокурори (на відміну від вас немовлят, що смокчуть та відригують прокисше молоко збіглоі клименкомамки) не тільки добре розслідуємо злочини, а навчилися і можемо та будемо створювати відео про вашу мамку;
- за потреби і хрестиком вишиємо та до проктолога проведемо, якщо продукти життєдіяльності почнуть турбувати весь ваш кишківник до його дистального закінчення у процесі акту дефекації).

І до речі- не витрачайте бездарно грантові кошти платників податків іноземних держав - наших партнерів!

- годуйтеся надалі лише прокисшим молоком вашої клименкомамки. 

Одним словом- лайном!».

Руководитель программы Денис Бигус прокомментировал в фейсбуке ответ прокурора следующим образом:

«Истерика (натуральная, с визгом) главного военного прокурора.  Истерика из-за запроса в ГПУ (не военную прокуратуру, кстати) - кто делал им ролики-отчеты. Есть гипотеза, что это те же люди, которые и "типа социалку" Юрию Луценко запилили потом.

Это не первая публичная истерика в исполнении Анатолия. Предыдущий был месяца два тому - правда не такой публичный, но тоже с кучей обвинений. И тогда я даже писал, что хочу видеть хоть какие-то доказательства.

Всё. Проехали тему доказательств. Я хочу видеть результаты обследования. Потому что главный военный прокурор попросту болен. Суто в медицинском смысле. Психически здоровый человек не ведет себя таким образом.

Что именно - паранойя или шизофазия - пусть специалисты устанавливают».

Напомним, что во время пресс-конференции президент Порошенко назвал журналистку «Детектора медиа» «дорогенька».

 Фото: фейсбук Дениса Бигуса

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY