detector.media
14.03.2018 20:00
Російський суд у Криму скоротив на 2 місяці покарання українському активісту Балуху
Російський суд у Криму скоротив на 2 місяці покарання українському активісту Балуху
З обвинувачення виключили пункт про придбання боєприпасів.

Верховний суд анексованого Росією Криму 14 березня змінив вирок українському активісту Володимиру Балуху, скоротивши його на 2 місяці. Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Суддя Тимур Слезко виключив з обвинувачення пункт про придбання боєприпасів, тому покарання скоротили до 3 років і 5 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні.

У січні 2018 року підконтрольний Кремлю Роздольненський районний суд засудив українського активіста Володимира Балуха, обвинуваченого в нібито зберіганні боєприпасів, до 3 років і 7 місяців колонії-поселення і штрафу в розмірі 10 тисяч рублів (близько 4,6 тисячі гривень).

ФСБ Росії затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі будинку, де живе Балух, 90 патронів і кілька тротилових шашок.

Роздольненський районний суд 1 грудня змінив запобіжний захід українському активісту на домашній арешт упродовж двох місяців.

Захист Балуха і правозахисники вважають, що він став жертвою репресій за свою проукраїнську позицію: через прапор України, який знаходився на подвір’ї його будинку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY