detector.media
14.03.2018 15:25
Канал ТЕТ змінив дату старту реаліті-шоу «100 в 1»
Канал ТЕТ змінив дату старту реаліті-шоу «100 в 1»
Українська адаптація голландського формату Get The F*ck Out Of My House «100 в 1» стартує в ефірі телеканалу ТЕТ 26 березня о 20:00, а не 19 березня, як повідомлялося раніше

У прес-службі телеканалу «Детектору медіа» пояснили, що старт шоу перенесено на іншу дату через технічні причини.

Нагадаємо, виробництвом проекту займається «1+1 продакшн». Ведуча шоу – Ольга Цибульська.

Телеканал позиціонує нове реаліті-шоу як соціальний експеримент, який покаже, чи можуть 100 людей, які представляють різні соціальні прошарки, мають непрості характери й особливі історії, жити в одному будинку.

За умовами проекту, сто учасників, представників різних соціальних груп, переконань і матеріального статусу, заселяються в невеликий заміський будинок (близько 100 м кв), призначений для комфортного проживання сім'ї з чотирьох осіб - двох дорослих і двох дітей. Їм доведеться протягом шести тижнів боротися за грошовий приз. Учасникам дозволяється взяти з собою одну коробку речей, а все інше - їжу, ліжко, особистий простір - їм доведеться відвойовувати у суперників, заробляти в конкурсах або купувати за гроші із загального призового фонду в розмірі 3 мільйонів гривень.

За результатами випробувань і загального голосування, учасники вибуватимуть із проекту до тих пір, поки не визначиться переможець, якому дістанеться залишок загального призового фонду.

Нагадаємо, днями «Детектор медіа» повідомляв, що шоу стартує в ефірі телеканалу ТЕТ 19 березня о 20:00.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY