detector.media
14.03.2018 15:03
«1+1 медіа» повідомляє про кадрові зміни
«1+1 медіа» повідомляє про кадрові зміни
З 13 березня посаду виконуючого обов’язки головного продюсера з серіалів та фільмів каналу «1+1» обійняла Олена Єремєєва, яка працює у медіагрупі з 2006 року. Посаду головного продюсера сценарних розробок і супроводу виробництва обійме Дарина Жукова

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

«Надихають цілі, поставлені переді мною в компанії, де я виросла і сформувалася як фахівець. Це, перш за все, пошук ідей, які повинні знайти відгук у серцях глядачів, і найкращих шляхів їх втілення, що особливо цікаво в цей чудовий і складний історичний момент становлення національної серіальної індустрії», − прокоментувала Олена Єремєєва.

За повідомленням прес-служби медіагрупи, пані Єремєєва розпочала свою кар’єру в «1+1 медіа» в 2006 році. В різний час працювала кореспондентом ТСН, продюсером з комунікацій, креативним продюсером, а останні роки очолювала групу жанрового напрямку «Драма» в «1+1 продакшн».

Посаду головного продюсера сценарних розробок і супроводу виробництва обійме Дарина Жукова, яка до цього тимчасово виконувала обов’язки головного продюсера з серіалів та фільмів. Її безпосереднім керівником буде пані Єремєєва.

Нагадаємо, днями стало відомо, що з Телевізійної служби новин звільнилися журналісти Маргарита Ситник і Костянтин Коробов. За повідомленням прес-служби медіагрупи, невдовзі пан Коробов розпочне роботу на посаді редактора в Управлінні головного продюсера розважальних програм каналу «1+1», яке очолює Ольга Слісаренко.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY