detector.media
13.03.2018 18:40
Сестра Сенцова спростувала інформацію про те, що він готовий писати прохання про помилування
Сестра Сенцова спростувала інформацію про те, що він готовий писати прохання про помилування
Раніше адвокат Олега Сенцова заявив про готовність свого підзахисного подати прохання про помилування, якщо це буде необхідно для його обміну.
Сестра українського політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан повідомила, що її брат не буде писати прохання про помилування. Про це вона сказала в ефірі «Радіо НВ».
Наголошується, що Каплан говорила з адвокатом Андрієм Дінзе, і він спростував поширену ЗМІ інформацію, що Сенцов готовий подати прохання про помилування, якщо це буде необхідно для його обміну.
За словами Каплан, Сенцов не піде на такий крок.
Як раніше повідомлялося, в інтерв’ю «Крим.Реалії» адвокат Олега Сенцова Андрій Дінзе заявив про готовність свого підзахисного писати прохання про помилування.

За його словами, якщо стане питання про обмін, то Сенцов готовий написати прохання про помилування.

«Іншого варіанту не буде, швидше за все. Всі політв'язні, зокрема й Савченко (Надія Савченко ‒ ред.), проходили через цю процедуру. Тут ти або пишеш і їдеш, або сидиш далі. Олег готовий написати», - зазначив адвокат.

Нагадаємо, 25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Згодом стало відомо, що Сенцова направили у виправну колонію №8 («Білий ведмідь») у місто Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY