detector.media
13.03.2018 15:23
Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)
Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня (ДОПОВНЕНО)
Прощання з Олесем Терещенком відбудеться в середу, 14 березня, о 13.00 в монастирському храмі Троїцького Йонинського монастиря, що на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАНУ на Печерську.

Відомого українського журналіста, заслуженого журналіста України, ведучого телеканалу «UA:Перший» Олеся Терещенка поховають у середу, 14 березня.

Про це в коментарі «Громадському» повідомив очільник Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«У нього було прохання, щоб його поховали або поруч з батьком на кладовищі на Нивках, або це буде "Байкове"», — сказав також пан Аласанія.

Прощання з Олесем Терещенком відбудеться в середу, 14 березня, о 13.00 в монастирському храмі Троїцького Йонинського монастиря, що на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАНУ на Печерську. Про це повідомив у Facebook друг Олеся Терещенка Дмитро Рибаков.

«Це місце, де останні півтора десятки років билося православне серце Олеся, де були охрещені його діти. І де сам Олесь просив провести його в останню путь», — написав пан Рибаков.

Олесь Терещенко, який останнім часом боровся з онкологічним захворюванням, пішов із життя увечері в понеділок, 12 березня. Йому було 43 роки.

Цю гірку новину в журналістському середовищі сприйняли з великим сумом.  

Нагадаємо, про хворобу тележурналіста стало відомо у серпні 2017 року. Тоді колеги збирали гроші на його лікування.

Згодом Олесь Терещенко повідомив, що планує повернутися на екран у 2018 році з новим проектом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY