detector.media
13.03.2018 14:53
Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років
Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років
13 березня телеканалу «Україна» виповнюється 25 років. Про це повідомляє прес-служба каналу

13 березня 1993 року місцевий телеканал «Україна» з’явився на екранах мешканців Донецька. У 2003-му став загальнонаціональним мовником. У 2008-му офіс каналу переїхав до Києва. Загальне покриття телеканалу «Україна» на грудень 2017 року становить 91,57% домогосподарств України.

Канал «Україна» – частина медіахолдингу «Медіа Група Україна», що належить групі «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) бізнесмена Ріната Ахметова.

«Україна» розвиває виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Над виготовленням власного продукту і технічним забезпеченням ефірів каналу працюють більше тисячі співробітників.

У 2017 році телеканалу «Україна» вдалося вийти на перше місце за показниками телеперегляду за майже всіма основними аудиторіями. За даними прес-служби, за останні десять років рейтингові показники каналу зросли практично удвічі.

За даними прес-служби, канал «Україна» першим із топ-6 загальнонаціональних каналів почав мовлення в широкоформатному форматі 16:9, першим серед українських каналів, представлених на відеохостингу YouTube, набрав понад один мільярд переглядів.

«Канал «Україна» – флагман нашої Медіа Групи. Його успіх – це, дійсно, унікальний приклад на вітчизняному медіа-ринку. З невеликого регіонального мовника «Україна» виросла до найбільшого каналу країни, улюбленого мільйонами глядачів. … Один з наших пріоритетів – і групи, і каналу – розвиток власного виробництва. Лише цього року «Україна» покаже понад 1600 прем’єрних годин власного контенту»,  – повідомив директор «Медіа Групи Україна»  Євген Лященко.

*Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Данні надані телеканалом "Україна". Дані фінальні, розраховані за показниками rat%, shr%. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Нагадаємо, 12 березня в ефірі телеканалу «Україна» вийшло оновлене інформаційно-розважальне шоу «Ранок з Україною».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY