detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
13.03.2018 12:08
З ТСН звільнились журналісти Маргарита Ситник і Костянтин Коробов (ДОПОВНЕНО)
З ТСН звільнились журналісти Маргарита Ситник і Костянтин Коробов (ДОПОВНЕНО)
З Телевізійної служби новин, що виходить на телеканалі «1+1», звільнилися журналісти Маргарита Ситник і Костянтин Коробов

Пані Ситник пропрацювала на телеканалі «1+1» 10 років. З 2015-го була спеціальним кореспондентом у Польщі, а до цього чотири роки працювала спецкором у Росії.

«Детектору медіа» вона повідомила, що пішла з каналу, бо «вирішила розпочати новий етап життя». Журналістка планує відпочити, зайнятися блогерством, а потім реалізувати себе в нових проектах.

«Зараз беру тайм-аут, щоби відпочити і здійснити свої мрії подорожей – поїхати в країни, куди давно хотіла, але бракувало часу на відвідини. Звідти спробую себе у новій ролі тревел-блогера, хочу відкрити свій канал на YouTube і знімати відео з різних країн. Це буде мій творчий експеримент. А далі є кілька проектів, де мені цікаво було б працювати, і пропозицій, над якими я думаю», – розказала журналістка.

«Бажання Маргарити почати новий етап життя співпало із нашими намірами закрити корпункт у Польщі. Ми вдячні Маргариті за плідну співпрацю та бажаємо їй успіхів», – повідомили в прес-службі «1+1 медіа».

Журналіст Костянтин Коробов написав у Facebook: «That was cool. Thank you all»

У прес-службі «1+1 медіа» «Детектору медіа» повідомили, що пан Коробов дійсно звільнився з ТСН, проте продовжить роботу в медіагрупі.

«Костянтин Коробов дійсно більше не працює в ТСН, проте продовжить свій розвиток в іншому департаменті телеканалу «1+1». Невдовзі він розпочне роботу на посаді редактора в Управлінні головного продюсера розважальних програм каналу «1+1», яке очолює Ольга Слісаренко», – повідомила прес-служба.

 Нагадаємо, у липні 2017 року з ТСН звільнилася журналістка Наталка Пісня

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY