detector.media
13.03.2018 09:14
Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко
Пішов з життя тележурналіст Олесь Терещенко
Увечері 12 березня помер український журналіст, ведучий телеканалу «UA:Перший» Олесь Терещенко, який останній час боровся з онкологічним захворюванням. Тележурналісту було 43 роки

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«Олесь Терещенко. RIP», – написав він.

Команда «UA:Перший» висловлює свої співчуття близьким та рідним тележурналіста.

«Вчора ввечері від нас пішов Олесь Терещенко. Я не знала більш оптимістичної, витриманої людини. Боєць. Він боровся як лев. В суботу провідувала його в лікарні, вітав всіх жінок з 8 березням. До останнього усміхався. 
Колего, друже, цьому світу дуже тебе бракуватиме. Царство небесне», - написала колега тележурналіста Юлія Спасокукоцька у Facebook.

«Зранку дізнався про трагічну новину, в яку складно повірити. 
Саме 
Олесь Терещенко та людина, з якою я почав працювати на телебаченні. Саме з програми «Про головне» і почалася моя робота. Півтора роки роботи на цьому проекті. Я тоді розумів і дуже пишався тим, що працюю не просто з ведучим, не просто професійним журналістом, а легендою. І завжди згадував факт, що в той рік, коли я народився, Олесь будучи студентом почав працювати журналістом. 
Дякую йому за те, що він був таким...»,
– написав журналіст Ярослав Федоренко.

Нагадаємо, про хворобу тележурналіста стало відомо у серпні 2017 року. Тоді колеги збирали гроші на його лікування. Згодом пан Терещенко повідомив, що планує повернутися на екран у 2018 році з новим проектом.

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним, друзям і колегам пана Терещенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY