detector.media
12.03.2018 10:22
ZIK повідомляє про зміну інформаційно-аналітичного мовлення та нових ведучих
ZIK повідомляє про зміну інформаційно-аналітичного мовлення та нових ведучих
З 12 березня збільшиться час прямого ефіру щоденних токінг-студій «Перші про головне. Коментарі» – додаються ранкові випуски. з 17 березня на каналі виходитимуть новинні блоки «вихідного дня»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Тепер «Перші про головне. Коментарі» виходитимуть щобудня о 10:00-12:00, 13:00-15:00 та 16:00-19:00. Ведучими вечірніх токінг-студій залишаються Лейла Мамедова та Павло Кругляковський, а також Ксенія Смірнова та Юрій Кулініч. Денні ефіри щотижня в парі з ведучим Богданом Машаєм вестиме Наталка Лятуринська.

Ранкові ефіри «Перших про головне…» з 10:00 до 12:00 вестиме новостворена пара ведучих телеканалу ZIK – Анастасія Гусарєва та її новий партнер Олексій Бурлаков.

Пан Бурлаков – працював головним редактором новин на регіональному телебаченні, був виконавчим продюсером та ведучим щоденного ток-шоу «Київ-Донбас» на «Громадському радіо», вів програми на телеканалі «Еспресо», на сьогодні – ведучий вечірнього шоу на радіо «Голос столиці».

Також з 17 березня на каналі виходитимуть новинні блоки «вихідного дня» – 10-хвилинні інформаційні випуски з 17:00 по 21:00 в суботу та неділю, ведучими яких стануть Юлія Войнар та Анна Нитченко.

Ведучими «Перших про головне. Вечір» залишаються Ольга Бутко й Володимир Андрієвський, щосуботнього підсумкового тижневика «Перші про головне. Деталі» – Інна Москвіна.  

Нагадаємо, наприкінці 2017 року на телеканалі НЛО TV відбулася прем’єра спільного проекту НЛО TV та ZIK – документальної стрічки «Крути. 100 років битви», приуроченої до сотої річниці проголошення незалежності та трагічної і водночас героїчної Битви під Крутами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY