detector.media
09.03.2018 14:23
На телеканалі ТЕТ стартує нове реаліті-шоу «100 в 1»
На телеканалі ТЕТ стартує нове реаліті-шоу «100 в 1»
19 березня о 20.00 на телеканалі ТЕТ стартує нове реаліті «100 в 1» - українська адаптація популярного голландського формату «Get The F*ck Out Of My House». Виробництвом проекту займається «1+1 Продакшн».

Про це повідомила прес-служба «1+1».

За умовами проекту, сто учасників, представників різних соціальних груп, переконань і матеріального статусу, заселяються в невеликий заміський будинок (близько 100 м кв), призначений для комфортного проживання сім'ї з чотирьох осіб - двох дорослих і двох дітей. Їм доведеться протягом шести тижнів боротися за грошовий приз. Учасникам дозволяється взяти з собою одну коробку речей, а все інше - їжу, ліжко, особистий простір - їм доведеться відвойовувати у суперників, заробляти в конкурсах або купувати за гроші із загального призового фонду в розмірі 3 мільйонів гривень.

За результатами випробувань і загального голосування, учасники вибуватимуть із проекту до тих пір, поки не визначиться переможець, якому дістанеться залишок загального призового фонду.

Генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Вікторія Шульженко зазначає, що подібне реаліті з такою великою кількістю учасників уперше з'явиться на екранах українських телеглядачів.

«В Україні давно не було проектів в цьому жанрі. Ми сподіваємося заново відкрити цей формат для українського глядача, а багато молодих українців зможуть побачити його вперше. «100 в 1» - не тільки дуже масштабний, але і технологічно складний проект. Знімати 100 людей протягом 42-х днів 24 години на добу - це важка праця. У цьому шоу немає можливості зробити другий дубль, ми не можемо змусити учасників радіти чи сумувати. Цей проект став справжнім викликом як для телеканалу «ТЕТ», так і для «1+1 Продакшн», який пустився з нами у цю подорож. Обираючи формат для адаптації, ми очікували побачити розважальне шоу, але в процесі виробництва виявили глибокий сенс, побачили в ньому наше суспільство в усіх негативних і позитивних проявах», - сказала Вікторія Шульженко.

Ведучою проекту «100 в 1» стане Ольга Цибульська. Реаліті виходитиме в ефірі щодня о 20.00. Прем'єрний випуск можна буде побачити на телеканалі ТЕТ вже 19 березня.

Довідка

Формат «Get The F*ck Out Of My House» створений в Голландії в 2016 році. Після успішного старту проект набув популярності не тільки в Європі, але і за океаном. З високими рейтингами стартувала адаптація проекту в Бразилії, де вже йде робота над другим сезоном. Крім того, проект виходив в Німеччині, а в Великобританії готується власна адаптація.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY