detector.media
07.03.2018 15:55
Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»
Канал «Україна» покаже великий концерт «Музична платформа»
У п'ятницю, 9 березня, о 22:15 телеканал «Україна» покаже великий святковий концерт «Музична платформа», в якому візьмуть участь найвідоміші українські виконавці

Ведучі концерту – Світлана Катренко («Ранок з Україною»), Олександр Скічко («Зірковий шлях»), Геннадій Вітер і Марія Орлова.

«Ми починаємо новий сезон концертів «Музична платформа» в ефірі каналу «Україна». Традиційно з головної сцени країни свої хіти подарують глядачам найяскравіші українські виконавці – Олег Винник, MONATIK, Оля Полякова, «НеАнгели» та багато інших, – говорить Геннадій Вітер. – Також ми продовжуємо відкривати нові імена в українському шоу-бізнесі, молодих артистів, які створюють якісну музику та завойовують любов глядачів».

Весняним настроєм зі сцени «Музичної платформи» з телеглядачами каналу «Україна» також поділяться: Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Віталій Козловський, MELOVIN, Alyosha, Тамерлан та Олена Омаргалієва, TAYANNA, гурти «ТІК» та «Антитіла», DILEMMA, ансамбль «Лісапетній батальйон», Ivan Navi.

«Ця весняна «Музична платформа» буде особливою. За ці кілька місяців, що пролетіли з часу нашої останньої зустрічі, артисти зробили багато свіжого якісного музичного контенту, яким ми з радістю будемо ділитися з вами. Це буде справжній весняний мікс улюблених і нових пісень. Саме те, що треба для настрою», – каже Світлана Катренко. 

Дивіться великий концерт «Музична платформа» у п'ятницю, 9 березня, о 22:15, на телеканалі «Україна».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY