detector.media
07.03.2018 14:10
До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній
До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній
У березні до Бюро інтерактивної реклами (IAB Ukraine), яке було засновано напочатку 2018 року, увійшли п’ять компані – AdPartner, Gemius, newage., Інститут медіа аудиту та «Оптимум медіа Україна». Таким чином, сьогодні союз налічує 13 компаній-учасників ринку digital-реклами України

Про це повідомляє прес-служба IAB Ukraine.

«Ми раді вітати нових учасників IAB Ukraine і віримо, що разом ми будемо впевнено іти до виконання нашої основної мети – розвитку ринку інтернет-реклами в Україні. Запрошуємо інших гравців ринку приєднатися до організації. IAB Ukraine починає активну роботу і буде тримати в курсі своєї діяльності», –  прокоментувала генеральна директорка IAB Ukraine Ярослава Антипіна.

Як інформує прес-служба Бюро, AdPartner – це незалежний сейлз-хауз, який займається баїнгом для міжнародних і локальних рекламних агентств та клієнтів; Gemius – консалтигова компанія, яка надає дані, рішення і рекомендації в області інтернет-вимірювань та рекламних технологій; newage. – рекламне digital агентство, яке допомагає своїм клієнтам аналізувати і оптимізувати рекламні інвестиції по усих цифрових каналах комунікації; Інститут меіда аудиту – незалежна організація, основним напрямком діяльності якої є допомога рекламодавцям оптимізувати витрати на рекламні бюджети; «Оптимум медіа Україна» (OMD) – міжнародна медіамережа, яка займається Insights, Ideas, Results.

Нагадаємо, IAB Ukraine була заснована в січні 2018 року, займається розвитком українського ринку digital-реклами. Ініціаторами створення IAB Ukraine виступили гравці українського інтернет-ринку - Google Україна, Admixer, Kantar TNS, GroupM, Publicis One, OLX, «Медіа Група Україна», obozrevatel.com.

IAB Ukraine - відкрита організація, подати заявку на вступ до неї може будь-яка компанія, яка працює на ринку інтернет-реклами України не менше року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY