detector.media
06.03.2018 15:01
Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»
Канал «Україна» підготував святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах»
8 березня з 6:30 в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною», присвячений жінкам. У рамках святкового випуску під назвою «Ранок на підборах» ведучі Григорій Герман і Сергій Зенін, а також журналісти програми будуть нагороджувати видатних українок спеціальною премією проекту «Кришталевий підбор».

8 березня «Ранок на підборах» розповість натхненні історії жінок, якими має пишатися вся країна – про медика, котра рятує наших захисників у зоні АТО, незрячу жінку, що організувала запис першого в Україні дитячого мультфільму з тифлокоментарем. Також глядачі каналу «Україна» дізнаються про українок, які створюють стартапи, й успішних бізнес-леді, котрі легко поєднують роботу і сім'ю.

«За доброю традицією «Ранку з Україною» ми знову нагородимо українок нашою спеціальною премією «Кришталевий підбор». Щороку ми знайомимо глядачів із справді видатними жінками, які роблять героїчні вчинки і змінюють світ на краще, – каже Сергій Зенін. – Нашим жінкам хочеться сказати: любі дівчата, кожна з вас – унікальна й неповторна, ви – наше натхнення і наша гордість, і саме завдяки вам ми стаємо справжніми чоловіками».

У цей день ведучий Григорій Герман вирушить у квітковий магазин, де прийматиме зіркових гостей – Олега Винника, Олександра Пономарьова, Віталія Козловського та інших відомих чоловіків. Там вони зроблять букети для своїх коханих і, звичайно, поділяться історіями жінок, якими пишаються.

«Зізнаюся, бути флористом – це новий досвід для мене, зазвичай, я з іншого боку прилавка. Але цікаво. Звичайно, хочеться, щоб наші букети вийшли гарними й акуратними. Та руки ж до іншого звикли... Тому заспокоюю себе тим, що будь-який подарунок, зроблений своїми руками, завжди буде набагато ціннішим купленого. А букет, зроблений грубими чоловічими пальцями – більше того», – розповідає Григорій Герман.

Крім того, глядачі побачать сюжети про дружин українських селебріті і про те, як в інших країнах святкують 8 березня.

Дивіться святковий спеціальний випуск «Ранок на підборах» у четвер, 8 березня, з 6:30 в ефірі каналу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY