detector.media
05.03.2018 17:27
Держкомтелерадіо заборонив книгу Симоненка і Табачника та ще 18 російських видань
Держкомтелерадіо заборонив книгу Симоненка і Табачника та ще 18 російських видань
На сьогодні список заборонених видань нараховує 156 найменувань.

Держкомтелерадіо доповнило перелік видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терактів, посягання на права і свободи людини, ще 19 книжками. Про це повідомляє "Укрінформ". На сьогодні список заборонених видань нараховує 156 найменувань. 

Серед останніх видань, які внесені до переліку, - книжка "Заявка на самоубийство. Зачем Украине НАТО?" колективу авторів - Петро Толочко, Сергій Гриневецький, Петро Симоненко, Дмитро Табачник, Георгій Крючков, - що вийшла у видавництві "Фоліо", Харків, 2009 року. 

Решта книжок випущені видавництвами Російської Федерації. Це "Лейтенант из будущего" (Юрий Валин), "Ангелы апокалипсиса" (Анатолий Гончар), "Дикое поле" (Александр Конторович), "Как воюют на Донбассе" (Владислав Шурыгин), "Киевская хунта" (Алексей Челноков), "Кровавый евромайдан - преступление века" (Виталий Захарченко), "Крестный путь России" (Николай Леонов), і ще 10 книг Олександра Тамонікова, зокрема "Бандеровский схрон", "Палач из Галиции", "Бандеровский эшелон".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держкомтелерадіо не дозволив ввезти в Україну російські книги про віщого Олега та княгиню Ольгу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY