detector.media
05.03.2018 16:48
23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»
23-24 березня - семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там»
23-24 березня Ukrainian Media E-School запускає дводенний семінар для медійників «Як вашій радіостанції дістатися вершини рейтингів і залишитися там», на якому учасникам розкажуть всі секрети і лайфхаки про те, як створити успішну радіостанцію.

«Ми дамо повний набір знань як для регіональних програмних директорів, так і для всіх творчих радіо- працівників, які прагнуть знань та розвитку: лише перевірені інсайти та практичні кейси, - обіцяють організатори. - А наші топ-спікери Віталій Дроздов (генеральный продюсер ТАВР Медіа, директор ХiтFM) та Оксана Шавель (маркетинг-директор ТАВР Медіа, директор Radio Roks) допоможуть вам обігнати конкурентів та відкрити нові бізнес – горизонти».

«Ми чекаємо всіх людей, які працюють в творчих чи навколотворчих відділах на радіо і хочуть робити свою роботу на більш високому професійному рівні, з правильною теоретичною підготовкою. В основному це - програмні директори, креативні директори, художні керівники, редактори та люди, які хотіли б ними стати у майбутньому. Як правило, на регіональних радіостанціях немає чіткого розділу за функціоналом – одна і та ж людина може виконувати функції і програмного директора, і продюсера, і креативного директора, і копірайтера, і ведучого ранкового шоу. Ось усіх цих працівників творчої частини радіостанції, які хочуть розвиватися і надалі, ми і чекаємо на нашому семінарі. Впродовж двох днів ми поговоримо про найважливіші напрямки в роботі радіостанції, про головні «кнопки», на які мусить тиснути радіостанція, яка хоче досягти довготривалих результатів в рейтингах і побудуванні бренду. Згадаємо коротко основи, проте головну увагу приділимо точній настройці, сучасним світовим  трендам і особливостям української аудиторії, як ми їх розуміємо на основі наших досліджень і досвіду. Ми запросили спікерів, які на своїх позиціях є успішними вже багато років . Впевнений, вони поділяться якимись своїми секретними рецептами. Одним словом, семінар побудований  з розрахунком охоплення всіх  найважливіших зон діяльності радіостанції, як творчого організму», - прокоментував Віталій Дроздов.

На учасників чекають майстер-класи від справжньої зіркової команди: Сергій Кузін, ведучий  ранкового шоу «Камтугеза» на Radio Roks; Роман Давидов,програмний директор «КраїнаFM», Кирило Капустін, ведучий ранкового шоу «Будильники на Русском», Русское радіо Україна; Антон Шраменко, креативний директор ХiтFM; Соня Сотник, ведуча ранкового шоу «Камтугеза» на Radio Roks; Артем Самойлов, Head of Digital Department ТАВР Медіа.

Учасники дізнаються:

Як визначити мету та успішно керувати компанією, створювати стратегію, обирати позіціонування радіостанції та як її просувати, робити активне промо за рахунок рекламодавця та створювати бренд радіо в цілому, технології створення успішного шоу, як працювати з колективом, україномовною музикою та ще безліч тем, які допоможуть прокачати власні скіли.

Реєстрація на семінар:

https://goo.gl/forms/DMRCk4PiYgqZcS543

З повною програмою семінару можна ознайомитися на сайті: nam.org.ua

Контакти: (044) 289- 25- 99; 235-58-17

e-mail: pr@nam.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY