detector.media
01.03.2018 17:36
«Україна» повідомила дату прем’єри фільму «Пташка співоча» виробництва ABC Film
«Україна» повідомила дату прем’єри фільму «Пташка співоча» виробництва ABC Film
Прем'єра 4-серійної стрічки відбудеться 4 березня о 16:30

Картину «Пташка співоча» виробництва компанії ABC Film на замовлення телеканалу «Україна» покажуть у неділю, 4 березня, о 16:30. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

За сюжетом, 18-річна Оля Соловйова приїжджає в столицю вступати до музичного ВНЗ, тому що з дитинства мріє стати співачкою. Під час вступних іспитів помирає її мама. Олі повідомляють, що причиною смерті стали ускладнення після переривання вагітності. Дівчина повертається в рідне містечко і хоче почати жити заново. Та через багато років вона сама опиняється в подібній ситуації.

«Моя героїня – неймовірно добра людина. Вона всіх любить, про всіх піклується, – каже виконавиця ролі Олі, акторка Ганна Васильєва. – Наш фільм – про добро і кохання, які здатні перемогти всі негаразди».

У головну героїню закохується хлопець на ім'я Роман, роль якого виконав актор Влад Нікітюк.

«Роман – цілеспрямований  хлопець, але, закохуючись у головну героїню, він губиться і не знає, як поводитися з нею так, щоб сподобатись», – розповідає Влад.

Також у фільмі знялися Костянтин Костишин, Алла Юганова, Юлія Мухригіна, Дмитро Богданов, Анастасія Пустовіт, Мирослава Філіпович, Анна Саліванчук та інші.

Режисер-постановник стрічки – Мирослав Маліч, сценарист – Наталія Шимборецька, композитор – Володимир Матвійчук.

Як раніше повідомлялося, виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія ABC Film. Зйомки проходили в Києві та Київській області восени 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY