detector.media
01.03.2018 16:38
«Бурда-Україна» запустила науково-популярний журнал «Історія. Новий погляд»
«Бурда-Україна» запустила науково-популярний журнал «Історія. Новий погляд»
Медіакомпанія «Бурда-Україна» повідомляє про запуск першого номеру науково-популярного журналу «Історія. Новий погляд», який видається за ліцензією британської компанії Immediate media

Про це повідомляє прес-служба «Бурда-Україна».

У Великобританії журнал виходить під назвою History Revealed. За повідомленням прес-служби, контент українського видання складатиметься не тільки з перекладів англомовних статей, але й матеріалів про історію України.

«Співвідношення наших власних матеріалів та перекладів буде залежати від конкретної теми номера та побажань аудиторії, – сказала головний редактор нового видання Олександра Маленко. – Ми перш за все орієнтуємося на вдумливого читача - того, хто ставиться до історії, як до науки, не шукає містичних пояснень соціальним фактам та економічним явищам. Так, “Історія. Новий погляд” – це популярно-наукове видання. Проте від наукового воно відрізняється лише стилістикою мовлення та деякою емоційністю, а ніяк не інтерпретацією фактів».

«Видання цього журналу для нас – це знакова подія. По-перше, йдеться про перше періодичне україномовне медіа за всю історію нашої компанії. По-друге, ми ніколи ще не працювали з історичної тематикою», – розповів генеральний директор медіакомпанії «Бурда-Україна» Андрій Вдовиченко.

Нагадаємо, в березні 2015 року в двох виданнях «Бурда Україна» - Burda Style і «Мой ребёнок» - було призначено нових головних редакторів.

У 2017 році у мультимедійного автомобільного бренду «АвтоМир» з’явився власний сайт.

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY