detector.media
01.03.2018 10:34
Президентом Edipresse Media Ukraine стала Інна Катющенко, а гендиректором – Наталя Бойко
Президентом Edipresse Media Ukraine стала Інна Катющенко, а гендиректором – Наталя Бойко
1 березня генеральним директором медіахолдингу Edipresse Media Ukraine призначено Наталю Бойко, яка до цього три роки була заступницею гендиректора холдингу. Президентом компанії стала Інна Катющенко

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

У релізі зазначено, що пані Бойко займатиметься питаннями виведення компанії Edipresse Media на нові фінансові показники, посилення позицій брендів і розвиток бізнесу за рахунок нових напрямків і зонтичних брендів.

«У Edipresse Media сильна креативна, професійна і разом з тим дружна команда. Для мене велика честь керувати такими фахівцями. Ми бачимо нові горизонти для розвитку та нові виклики», – сказала пані Бойко.

Пані Бойко закінчила філософський факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Перед тим, як почати роботу в Edipresse Media Ukraine, була директором з маркетингу в UMH Publishing.  Має досвід роботи в сфері медіа та реклами, вона займалася розробкою і управлінням маркетингових/рекламних проектів (принт та онлайн), побудовою організаційних структур, реалізацією управлінських рішень.

За повідомленням прес-служби, Інна Катющенко, співвласниця Edipresse Media, яка керувала холдингом з 2004 року, переходить в статус президента компанії. Вона буде курирувати стратегічні питання розвитку бізнесу, а також займатиметься новими проектами і розвитком Благодійного фонду «Единственная».

«Я вірю в знання і сили Наталі, бажаю розправити крила, відчути ще більше впевненості і побачити нові можливість для розвитку бізнесу і себе в ньому», – прокоментувала призначення гендиректора пані Катющенко.

Нагадаємо, у 2016 році видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив англомовний інтернет-ресурс lifestyle-тематики Destinations, повідомляє прес-служба компанії.

У лютому 2018 року генеральний директор видавництва «Едіпресс Україна» Інна Катющенко розказала «Детектору медіа» про те, якими були останні кілька років для її компанії і ринку преси в цілому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY