detector.media
28.02.2018 10:51
Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат
Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії в Лабитнангі – адвокат
Український режисер Олег Сенцов, як і раніше, перебуває в колонії російського міста Лабитнангі, його нікуди не перевозили, повідомив адвокат Сенцова Дмитро Дінзе.

«Я зв'язався з офіційними представниками колонії. Вони мені сказали, що Сенцов нікуди не перевозився й перебуває зараз у колонії», – сказав  Дмитро Дінзе в коментарі Крим.Реалії. 

Про це написала на своїй сторінці у Facebook і сестра Олега Сенцова Наталя Каплан.

«Винесу ще окремим постом:

АПД. За інформацією надійного джерела, Олег перебуває все там же, в ІК-8 у  Лабитнангі. З'ясувалося, що в листі був неправильно вказаний рік народження. Така собі відмазка, звичайно, можна подумати, у них там часто-густо Сенцови Олеги Геннадійовичі. Ну, таке, урок нам на майбутнє.

Отже, відставити паніку) Але всім небайдужим величезне спасибі) Сподіваюся, далі без помилкових тривог», - написала пані Каплан.

Як повідомляв «Детектор медіа», вчора, 27 лютого, Наталя Каплан повідомила, що приступає до пошуків свого брата, українського режисера Олега Сенцова, який має перебувати у виправній колонії №8 («Білий ведмідь») у місті Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

Згодом правозахисниця Тетяна Щур припустила, що він може бути в лікарні. Вона також уточнила, що «Сенцова могли відвезти і в цивільну лікарню, куди возили після прибуття».

Нагадаємо, 25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Згодом стало відомо, що Сенцова направили у виправну колонію №8 («Білий ведмідь») у місто Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY