detector.media
24.02.2018 16:06
Гарві Вайнштейн вибачився перед Меріл Стріп і Дженніфер Лоуренс за цитування їх слів на своє виправдання
Гарві Вайнштейн вибачився перед Меріл Стріп і Дженніфер Лоуренс за цитування їх слів на своє виправдання
Голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн через своїх представників опублікував вибачення перед актрисами Меріл Стріп і Дженніфер Лоуренс. Вибачення пов'язано з сказаними ними словами, які адвокати Вайнштейна використали в якості аргументів на захист їхнього клієнта.

Про це повідомляє «Медуза».

Мова йде про колективний позов щодо сексуальних домагань, проти розгляду якого виступають адвокати Гарві Вайнштейна. У вівторок, 20 лютого, вони подали прохання про закриття позову. Зокрема, в проханні говорилося, що Меріл Стріп і Дженніфер Лоуренс стверджували, що з ними продюсер поводився порядно і не допускав домагань.

Після того, як стало відомо про позицію Вайнштейна, Меріл Стріп заявила, що Вайнштейн дійсно в спілкуванні з нею поводився порядно, але це не означає, що і з іншими жінками він поводився таким самим чином.

За словами Вайнштейна, він шкодує про згадку слів Стріп і Лоуренс в проханні про відхилення позову. Він також заборонив адвокатам згадувати якісь імена в заявах, щоб виключити подібні ситуації.

Нагадаємо, про те, що американський продюсер Гарві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  

Пілся того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення.  Також числені жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY