detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
23.02.2018 10:11
«Четверта влада» пов’язує підпал редакції виключно з журналістською діяльністю
«Четверта влада» пов’язує підпал редакції виключно з журналістською діяльністю
Головний редактор інформаційно-аналітичного видання «Четверта влада» Володимир Торбіч повідомив «Детектору медіа», що підпал приміщення редакції пов’язаний виключно з професійною журналістською діяльністю

«Виключно профдіяльність. Інших причин нeмає, – сказав він – Ми поки що аналізуємо звідки можe бути загроза».

Нагадаємо, увечері 22 лютого в місті Рівне невідомий чоловік підпалив редакцію інформаційно-аналітичного порталу «Четверта влада», журналісти якого займаються розслідуваннями.

Національна поліція Рівненської області розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Зазначимо, що 17 лютого невідомі пограбували хостинг, на якому розміщувався інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада», наразі сайт видання недоступний.

У липні 2017 року на Рівненщині поліція відкрила кримінальне провадження за перешкоджання професійній діяльності журналістам видання «Четверта влада», на яких у червні напав нелегальний бурштинокопач.

У листопаді 2017 року журнаілст видання «Четверта влада» Сергій Костеж повідомляв, що колеса його автомобіля порізали невідомі, коли він приїхав висвітлювати у місті Павлоград (Дніпропетровська область) суд по справі Сергія Білогородського, якого звинувачують у фінансуванні терористів ОРДО

Фото, відео - Facebook-сторінка «Четвертої влади»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY