detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
22.02.2018 18:03
Нацрада перевірить NewsOne
Нацрада перевірить NewsOne
22 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу NewsOne через мовлення в День пам’яті жертв Голокосту 27 січня.

За даними моніторингу Нацради, NewsOne почав поширювати інформацію про День пам’яті з 9-ї ранку. Нацрада вбачає в цьому порушення Правил ведення мовлення в дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

Згідно з правилами мовлення, в день пам’яті телерадіоорганізації зобов’язані внести до телерадіопередач та сітки мовлення такі зміни:

Нагадаємо, 21 грудня 2017 року NewsOne отримав попередження Нацради за порушення Правил ведення мовлення в дні пам’яті, що вшановувалися в жовтні.

Також 21 грудня Нацрада оголосила попередження телеканалу NewsOne за показ фейкового сюжету про начебто слухання комітету з фінансових питань Конгресу США щодо корупції в Національному банку України.

18 січня Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу NewsOne через виступ у прямому ефірі народного депутата і власника каналу Євгена Мураєва, який назвав Революцію Гідності «державним переворотом», а також програми Євгена Червоненка, Надії Савченко, В’ячеслава Піховшека.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY