detector.media
20.02.2018 19:01
Суд в окупованому Криму залишив під вартою обвинуваченого в екстремізмі Рамазанова
Суд в окупованому Криму залишив під вартою обвинуваченого в екстремізмі Рамазанова
Підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму залишив під арештом обвинуваченого в екстремістських висловлюваннях Ісмаїла Рамазанова. Він залишиться за гратами до 18 березня.

Про це повідомляє «Крим Реалії».

Ісмаїл Рамазанов просив на суді звільнити його з-під варти, оскільки йому не було пред'явлено звинувачення в призначений законом термін.

При цьому прокурор стверджував, що в обвинуваченого є друге громадянство й немає стабільної роботи, в зв'язку чим він може сховатися від слідства.

Напередодні суд у Криму продовжив арешт Ізмаїлу Рамазанову до 18 березня.

Нагадаємо, затриманого 23 січня після обшуку в селі Новий Мир Сімферопольського району кримського татарина Ісмаїла Рамазанова звинувачують у поширенні інформації, що розпалює міжнаціональну ворожнечу і міжрелігійну ненависть.

За його словами, близько четвертої години ранку в день затримання до нього додому проникли співробітники російських спецслужб і перед обшуком накинули на голову куртку, після чого почали бити.

Рамазанов стверджує, що йому завдали численних ударів по спині, в область нирок, по голові, у район потилиці, по руках і ногах, також викручували пальці. Адвокат вказує, що в лікарні Сімферополя зафіксували наявність побоїв на тілі його підзахисного, однак і після відвідин клініки Рамазанова били в автомобілі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY