detector.media
20.02.2018 16:31
Канал «Україна» запустив ролик про вимкнення аналогового телебачення (ВІДЕО)
Канал «Україна» запустив ролик про вимкнення аналогового телебачення (ВІДЕО)
Телеканал «Україна» запустив інформаційно-соціальний ролик про майбутнє вимкнення аналогового телебачення, що має відбутися 30 березня 2018 року.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі холдингу «Медіа Група Україна».

Ролик знято зусиллями команди «Медіа Групи Україна». Він уже близько місяця транслюється в ефірі телеканалу «Україна».

«Медіа Група Україна» надсилала лист до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення і пропонувала свій ролик до ротації іншими каналами.

У ролику глядачів інформують про те, що 30 березня 2018 року буде вимкнено аналогове телебачення і «чорний екран загрожує власникам аналогового телебачення». Глядачам пропонують під’єднати ефірне цифрове, кабельне, супутникове або інтернет-телебачення.

Нагадаємо, відповідно до урядової постанови, кінцевою датою вимкнення аналогового телебачення визначено 30 березня 2018 року. Але Нацрада пропонує в березні 2018 року вимкнути аналогове мовлення тільки в одній пілотній області (Волинська, Одеська, Кіровоградська, Житомирська або Київська), а завершити поетапне вимкнення в червні 2019-го, коли провайдер ефірного цифрового телебачення «Зеонбуд» розширить покриття першого мультиплексу з восьми телеканалів ще на 47 міст.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY