detector.media
20.02.2018 15:19
Publicis One повідомляє про створення відділу розвитку бізнесу і комунікацій та нові призначення
Publicis One повідомляє про створення відділу розвитку бізнесу і комунікацій та нові призначення
Рекламна комунікаційна група Publicis One створила відділ розвитку бізнесу і комунікацій, який очолив Дмитро Грушевський. Менеджером з корпоративних комунікацій стала Юлія Медуна

Про це повідомляє прес-служба групи.

Дмитро Грушевськи займатиметься стратегічним розвитком бізнесу холдингу, пошуком нових можливостей на ринку, а також розширенні портфеля клієнтів.

Пані Медуна на посаді мнеджера з корпоративних комунікацій відповідатиме за комунікації та просування холдингу Publicis One в Україні.

«Ми віримо, що з появою Дмитра і Юлії в нашій команді зможемо зміцнити наші позиції і завоювати нових надійних партнерів», – прокоментував призначення CEO Publicis One України та Східної Європи Олег Попенко.

Нагадаємо, в кінці березня Publicis One отримала нове глобальне і регіональне керівництво. Зокрема, в регіоні ЕМЕА, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс був призначений Йохан Пармент’є, Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч, Кевін Тромп став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Підтримку цим керівникам надає регіональний Chief Financial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк.

Влітку 2016 року глобальна рекламно-комунікаційна компанія Publicis One оголосила про нових директорів в країнах Центральної і Східної Європи. Тоді український офіс очолив генеральний директор Олег Попенко (до цього – генеральний директор Publicis Groupe Ukraine)  та фінансовий директор Ігор Крикун (до цього – фінансовий директор PublicisGroupe Ukraine). 

13 березня Publicis One в Україні повідомила про початок роботи креативного агентства Publicis Ukraine, керівником якого призначено Іванну Скульську-Лов. Раніше мережа в Україні була представлена агентством Publicis Visage.

З 20 березня виконавчим директором Mediavest замість Вікторії Чернеговоїстане Ольга Воронова, яка має 15-річний досвід роботи на рекламному ринку, з яких більшу частину – на керівних посадах в GroupM

Publicis One – це міжнародна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом можливості та досвід агентств Publicis Groupe.  Комунікаційний холдинг Publicis One Україна об’єднує під одним дахом креативні й медіа агентства Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, Publicis, Mediavest, Starcom, Zenith.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY